Zaalhuur

Wilt u een zaaltje huren in Volendam? Bowling- en Partycentrum de Zedde heeft de feestzaal in Volendam bij uitstek. U bent hier dus aan het juiste adres voor uw feestje of partijtje. Bowling- en Partycentrum de Zedde is namelijk voor alle leeftijden al jaren een vertrouwd adres om gezellig te bowlen, een hapje te eten of een feestje te vieren. Komt de unieke sfeer proeven in één van onze zalen!

Zaalverhuur Volendam
Wanneer u een zaal wilt huren in Volendam bieden wij een ruime keuze. Bowling- en Partycentrum de Zedde beschikt over 6 gezellige zalen (allen met airco) die ruimte bieden aan groepen van 8 tot 120 personen. Voor verjaardagen, een bedrijfs-, kinder-, kraam- of communiefeest, een vrijgezellendag, een diner of een volledige bruiloft. Bij ons is werkelijk alles mogelijk!
Maak uw dag compleet!
Bowlen is de meest ideale vorm van recreatie en geschikt voor jong en oud. Uw feestje is helemaal geslaagd wanneer uw vrienden, familie of collega’s verslaat op de baan! De Zedde beschikt over 10 moderne banen voorzien van blacklights en automatische scoreverwerking. De computer geeft aan wie er aan de beurt is, hoe u de bal moet gooien en telt automatisch alle scores op. Voor en na het bowlen kunt u gezellig bijpraten en borrelen aan de bar of in de Zeddezaal.

Zaalhuur Volendam
Behalve uitstekende bowlingbanen, hebben wij dus meerdere zalen voor kleine en grote feesten. Gezelligheid is gegarandeerd! Onze gerenoveerde zalen hebben een unieke warme sfeer. Dus heeft u een dagje Volendam en vraagt u zich af wat te doen? Kom dan naar Bowling- en Partycentrum de Zedde! Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Reserveer hier!