Kinderfeestje Volendam

Wilt u een gezellig kinderfeestje organiseren in Volendam? Wij hebben een tip voor u, die de kinderen zich nog lang zullen heugen: Bowling- en Partycentrum de Zedde! Dit gezellige bowlingcentrum is namelijk voor alle leeftijden al jaren een vertrouwde ontmoetingsplek om gezellig te bowlen, een hapje te eten of een feestje te vieren. Kom de unieke sfeer proeven!

Sportief en gezellig!
Bowlen is de meest ideale vorm van recreatie en geschikt voor jong en oud. Een dagje weg in Volendam is niet compleet zonder onze bijzondere bowlingbaan te hebben gezien. De Zedde beschikt over 10 moderne banen voorzien van blacklights en automatische scoreverwerking. De computer geeft aan wie er aan de beurt is, hoe u de bal moet gooien en telt automatisch alle scores op. Voor en na het bowlen kunt u gezellig bijpraten en borrelen aan de bar of in de Zeddezaal. De beste locatie dus voor een kinderfeestje in Volendam!

Volendam kinderfeestje
Behalve uitstekende bowlingbanen, hebben wij meerdere zalen voor kleine en grote feesten. Gezelligheid is dus gegarandeerd. Deze gerenoveerde zalen hebben een unieke warme sfeer, en variëren in capaciteit van 30 tot 120 personen. Dus heeft u een dagje Volendam en vraagt u zich af wat te doen? Kom dan naar Bowling- en Partycentrum de Zedde. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Reserveer hier!