Eten

Zoekt u een gezellig restaurant in Volendam? Wat dacht u van een verrassende keuze zoals Bowling- en Partycentrum de Zedde? Behalve uitstekende bowlingbanen en gezellige ambiance is Partycentrum de Zedde zeer befaamd om de uitstekende keuken. Of u nu kiest voor het keuzemenu, de bekende Volendamse ‘Rommeltafel’, het warm en koud buffet of een broodmaaltijd, u bent altijd welkom! Reserveren is mogelijk vanaf 8 personen.

Restaurant Volendam
Er zijn een heleboel restaurants in Volendam, maar niemand combineert dit met een unieke sfeer en gezelligheid zoals Bowling- en Partycentrum de Zedde. Wij bieden een uitgebreide menukaart in combinatie met een heerlijk uurtje bowlen. Lunchen in Volendam was ook nog nooit zo leuk! Bowling- en Partycentrum de Zedde beschikt daarbij over 6 gezellige zalen (allen met airco) die ruimte bieden aan groepen van 8 tot 120 personen. Voor verjaardagen, een bedrijfs-, kinder-, kraam- of communiefeest, een vrijgezellendag, een diner of een volledige bruiloft. Bij ons is werkelijk alles mogelijk! En tussendoor kunt u zich uiteraard nog op de baan wagen. Eten in Volendam en tussendoor lekker actief bezig zijn: ideaal!

Eten in Volendam
Heerlijk eten en tussendoor gezellige recreatie. Dat bieden wij! Bowlen is zeer geschikt voor jong en oud. Uw feestje is helemaal geslaagd wanneer uw vrienden, familie of collega’s verslaat op de baan! De Zedde beschikt over 10 moderne banen voorzien van blacklights en automatische scoreverwerking. De computer geeft aan wie er aan de beurt is, hoe u de bal moet gooien en telt automatisch alle scores op. Voor en na het bowlen kunt u gezellig bijpraten en borrelen aan de bar of in de Zeddezaal. Lunchen in Volendam was nog nooit zo leuk!

Het gezelligste restaurant in Volendam!
Dus heeft u een dagje Volendam en vraagt u zich af wat te doen? Kom dan naar Bowling- en Partycentrum de Zedde! Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Reserveer hier!