Dagje Volendam

Bent u op zoek naar een dagje uit in Volendam? Of zoekt u naar dagje Volendam tips? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bowling- en Partycentrum de Zedde in Volendam is namelijk voor alle leeftijden al jaren een vertrouwd adres om gezellig te bowlen, een hapje te eten of een feestje te vieren. Kom de unieke sfeer proeven van een dagje uit in Volendam.

Dagje uit in Volendam
Bowlen is de meest ideale vorm van recreatie en geschikt voor jong en oud. Een dagje weg in Volendam is niet compleet zonder onze bijzondere bowlingbaan te hebben gezien. De Zedde beschikt over 10 moderne banen voorzien van blacklights en automatische scoreverwerking. De computer geeft aan wie er aan de beurt is, hoe u de bal moet gooien en telt automatisch alle scores op. Voor en na het bowlen kunt u gezellig bijpraten en borrelen aan de bar of in de Zeddezaal. Een ideaal uitje in Volendam dus!

Feestje in Volendam
Behalve uitstekende bowlingbanen, hebben wij meerdere zalen voor kleine en grote feesten. Gezelligheid is dus gegarandeerd. Deze gerenoveerde zalen hebben een unieke warme sfeer, en variƫren in capaciteit van 30 tot 120 personen. Dus heeft u een dagje Volendam en vraagt u zich af wat te doen? Kom dan naar Bowling- en Partycentrum de Zedde voor een ideaal dagje uit in Volendam. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Reserveer hier!