Bowling Zaandam

Bent u op zoek een bowling in Zaandam? Of woont u in Zaandam en wilt u eens gezellig bowlen in Volendam? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Op maar enkele kilometers rijden is het mooiste bowlingcentrum van de omgeving gevestigd. Bowling- en Partycentrum de Zedde ligt vlakbij Zaandam: in Volendam. Het is voor alle leeftijden al jaren een vertrouwd adres om gezellig te bowlen, een hapje te eten of een feestje te vieren. Kom de unieke sfeer proeven!

Bowlen in Zaandam?
Bowlen is de meest ideale vorm van recreatie en geschikt voor jong en oud. Bowling de Zedde beschikt over 10 moderne banen voorzien van blacklights en automatische scoreverwerking. De computer geeft aan wie er aan de beurt is, hoe u de bal moet gooien en telt automatisch alle scores op. Voor de kleintjes hebben wij rails die omhoog kunnen, zodat de bal niet meer in de goot kan. Ideaal! Voor- en na het bowlen kunt u gezellig bijpraten en borrelen aan de bar of in de Zeddezaal.

Bowlingbaan Zaandam mét feestzalen!
Behalve uitstekende bowlingbanen, hebben wij meerdere zalen voor kleine en grote feesten. Gezelligheid is dus gegarandeerd. Deze gerenoveerde zalen hebben een unieke warme sfeer, en variëren in capaciteit van 30 tot 120 personen. Kom naar Bowling- en Partycentrum de Zedde of neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Reserveer hier!