Activiteiten Volendam

Ben u zoek naar activiteiten in Volendam die gezelligheid en (een beetje) sportiviteit met elkaar combineren? Dan is bowlen voor u leukste groepsactiviteit in Volendam. Bowling- en Partycentrum de Zedde in Volendam is namelijk voor alle leeftijden al jaren een vertrouwd adres om gezellig te bowlen, een hapje te eten of een feestje te vieren. Kom de unieke sfeer proeven!

Bowlen: de leukste groepsactiviteit in Volendam
Bowlen is een ideale vorm van recreatie. Het is namelijk geschikt voor alle leeftijden. Bij de aller kleinsten kunnen namelijk de rails omhoog zodat de bal niet in de goot kan belanden. De Zedde beschikt over 10 moderne banen voorzien van blacklights en automatische scoreverwerking. De computer geeft aan wie er aan de beurt is, hoe u de bal moet gooien en telt automatisch alle scores op. Voor en na het bowlen kunt u gezellig bijpraten en borrelen aan de bar of in de Zeddezaal. Ideaal dus voor een vrijgezellendag in Volendam!

Activiteit Volendam
Behalve uitstekende bowlingbanen hebben wij meerdere zalen voor kleine en grote feesten. Vertoeven in Bowling de Zedde is dus altijd gezellig! Onze zeer fraai gerenoveerde zalen hebben een unieke warme sfeer en variëren in capaciteit van 30 tot 120 personen. Dus heeft u binnenkort een dagje Volendam op de planning staan? Kom dan naar Bowling- en Partycentrum de Zedde: één van de leukste activiteiten in Volendam. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Reserveer hier!